Rehber Doğru motosiklet ilanı nasıl yayınlanır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Umut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Umut

Adventure İstanbul Forum Yöneticisi
Yönetici
Merhabalar. Başlık kirliliğini ve eksik bilgiyi önlemek; ve en önemlisi satışlarınızı en hızlı şekilde yapabilmenize yardımcı olmak için birkaç konuya değinmek istiyorum.

Öncelikleri kurallarımızın her kategoride geçerli olduğunu unutmayınız. Olabildiğince Türkçe yazım-imla kurallarına uyarak, sade bir anlatım ile konunuzu yazınız.

İlanınıza "satılık" ön ekini eklemeyi unutmayınız ve sadece başka sitelerdeki ilanınızı paylaşarak konu açmayınız. Verdiğiniz ilanların süreli olduğunu ve 30 gün sonra ilanı yenilemediğiniz takdirde bu konuya girecek kişinin o linke tıkladığında boş bir sayfa ile karşılaşacağını size hatırlatmak istiyorum. Bu yüzden konu içerisinde de motosikletiniz hakkında olabildiğince fazla bilgi vermeniz sizin yararınıza olacaktır. Burada da ilanınız satılmadığı sürece, konunuz yayında kalacak ve forum kitlesine ulaşacaktır. Doğru kitleye ulaşmasında, forumlarda başlıklar çok önemli rol oynar.

Aşağıda yanlış ve doğru başlık örneklerini bulabilirsiniz.

*Yanlış başlık örneği: "Sadece 1000 KM'de" , "Acil satılık çok temiz" , "FİYATI DÜŞTÜ SIFIR GİBİ" , "SON GELEN ÜZÜLÜR" gibi click-bait olarak tabir ettiğimiz başlıklardan kaçınmalısınız.
*Doğru başlık örneği: "Motosiklet markası, motosiklet modeli ve sıfır ise "0 KM" veya ikinci el ise "X KM" şeklinde olmalı. Yani #reklam olmadan şöyle bir örnek olabilir; SATILIK ön eki ile "Ducati Multistrada V2 50.600 KM" veya sıfır bir motosiklet ise yine SATILIK ön eki ile "Honda Forza 250 0 KM". Başlığınıza motosikletinizin fiyatını da eklemenizi öneririz fakat bu zorunlu değildir.

Başlığınızdan sonra motosikletiniz ile ilgili bilgiler ve fotoğrafları ekleyebilirsiniz. Fotoğraf yükleme zorunluluğunuz bulunmamaktadır fakat ilan açısından satışa olumlu etki sağlayacağını hatırlatmakta fayda var.

Son olarak, motosikletiniz beklediğiniz sürede satılmaz ise lütfen yeni konu açmayınız. Çifte konular ve çifte ilanlar kabul edilmemektedir ve konunuz yayınlanmayacaktır.

Son düzenleme:

Son konular

Geri
Yukarı