Hangisini alacağım karar veremedim yardım ve önerilerinizi bekliyorum.

tossunpasaa

50 CC
Herkese selamlar öncelikle. Bir süredir takip ediyorum forumu,üye olup konu açmam için bahanem oldu.

24 model gen4 mt09 sp motorumu bayram sonrası satacağım alacak arkadaş umarım vazgeçmez 😊 Test sürüşü isterse nasıl ne şekilde kabul edip güveneceğim hakkında yardım ederseniz sevinirim. 😊 Gelelim asıl konuma satarsam eğer yerini hemen doldurmak istiyorum. Aklımdan geçen iki model var :

1. Multistrada V2S 2025. Bunu alırsam sıfır alacağım. Hiç bir yerde travel paketini bulamadım bayram sonrası arayıp soracağım.
2. BMW S100XR 2023 model 2024 çıkışlı. İş yerinden bir arkadaşımdan alacağım 3000 kmde. BMW Elinde sıfır motor varsa kredi,taksit vs sıfır almayı da düşünebilirim.

Aklımdaki sorular :
Biliyorum biri 2 silindir biri 4 silindir tamamen farklı motorlar.Ama motosikleti genellikle şehir içi dolaşmaya gezmeye çıkarken, 100-200 km köfte-gözleme turları için kullanıyorum.
1-Korlas'tan çok şikayetçi olan var. Açıkçası beni ciddi ciddi vazgeçirebilecek bir durum.
2-BMW 4 silindir şehir içi harareti problem çıkarır mı ? Antalya'da yaşıyorum.
3-Multistrada mı daha konforlu s1000xr mı daha konforlu ? Günün birinde bir kız arkadaşımla dolaşmaya,tatile, tura çıktığımda bizi çok rahatsız eder mi ? Hem benim için hem artçı için konfor kıyaslaması iki motor arasında çok fark var mıdır ?
4-S1000xr seneye kasa değiştirebilir diye bir şey duydum doğru olma ihtimali var mı sizce ?

Açıkçası model seçiminde performans,gazlama seçimime etken olmayacak.Multistrada v2s 2023 kullandım.S1000XR kullanmadım. Multistrada v2s beni tatmin etmişti.

Son konular

Geri
Yukarı