Hakimiyet eğitimi için akademi/eğitmen önerisi

Gokhan

50 CC
Selamlar. Eğitim almak istiyorum. Birkaç yere baktım. Honda eğitimleri 5.950 TL ama hafta içi çoğunlukla. Ekip Akademi var, 11.000 TL'ye yakın istedi; hafta sonu birebir ve kapalı alan dedi. Eğitim için önerileriniz var mı? Hakimiyet ile başlamak istiyorum.

Merhabalar , ben yaz başında Aydın Korkmaz’dan eğitim aldım. Birebir eğitim yaptık. 5-6 saat kadar sürdü. Çok faydasını gördüm. Fiyatlar biraz yüksek. Ancak sizde ömür boyu kalacak bilgiler olduğunu düşününce sindirilebilir bir hale geliyor.
Temel hakimiyet için grup eğitimini önermem. Birebir olması çok daha faydalı

Selamlar. Eğitim almak istiyorum. Birkaç yere baktım. Honda eğitimleri 5.950 TL ama hafta içi çoğunlukla. Ekip Akademi var, 11.000 TL'ye yakın istedi; hafta sonu birebir ve kapalı alan dedi. Eğitim için önerileriniz var mı? Hakimiyet ile başlamak istiyorum.
Yamaha Riding Academy'de olabilir. Diğerlerine göre daha uygun fiyatlı olacaktır.

Bir de Ömer Faruk Topkar var ki o da eski Yamaha Riding Academy eğitmeni olarak hem sürüş eğitimi, hem de motosikletle alakalı teknik bilgi ve ayar konusunda muazzam bir kaynaktır. Rospa eğitmeni aynı zamanda bildiğim kadarıyla.

Metehan Yılmaz ise hala Riding Academy'de bildiğim kadarıyla. A lisanslı iyi bir eğitmendir.

Son konular

Geri
Yukarı