Intercom önerisi

Serdayus

50 CC
Merhabalar,

İki tane kaskım var, birisi Nolan N80.8, diğeri de Schubert C5.

Her iki kaskta da kullanabileceğim bir interkom var mıdır?

Eğer bu mümkün değilse ya da önerilen bir durum değilse, Schubert için illa ki SC2 almak mı lazım, yoksa Cardo gibi markalar da kaska uyumlanabiliyor mu?

KN markasının interkomları için otomatik telefon cevaplama gibi bir özelliğin varsayılan olarak geldiğini öğrendiğimden dolayı KN markasını kafamdan silmiş durumdayım.

Benim için önemli kısım sesimin karşıya net gitmesi ve karşı tarafın da sesini net duyabilmem. Müzik, radyo gibi özellikler ikinci planda. Genelde solo kullanım halindeyim, o yüzden eşleşme konusu da ikinci planda.

Bana interkom önerisi yapabilir misiniz? :)

Bütçeniz nedir?

C5'te de N80'de de istediğiniz interkomu kullanabilirsiniz. C5'te Sena'nın SC2'si için özel bölge var ama zorunda değilsiniz. Örnek olarak ben Shoei Neotec 3 kullanıyorum fakat SRL3 değil, Sena 50S kullanıyorum. Herhangi bir problem yok.

Ben C5'te Cardo Freecom 2X kullanıyorum. Memnunum ama tek interkomu 2 ayrı kaskta kullanmak biraz zor olabilir. Sürekli demontaj-montaj gerekecek.

Cardo tavsiye ederim. Uygun fiyat, yüksek perfromansıyla göze çarpıyor. Yıllardır sorunsuz şekilde Cardo Spirit kullanıyorum. Daha üst modelleri çok daha başarılı. Fiyat performans bakımından verdiğiniz parayı hakeden bir marka.

Cardo edge kullanıyorum. Kalite olarak bana göre tartışmaya bile açılamaz bir interkom. Arkadaşların dediği gibi ayrı bir mikrofon ve hoparlör seti alarak rahatlıkla 2 kask için kullanabilirsiniz. Daha öncesinde KN 6100 kullanmıştım. Otomatik cevap kolaylıkla kapatılabiliyor. bir düğme vasıtası ile. Ama interkom kapatılıp açıldığı an tekrar açık konuma geçiyor. Can sıkıcı bir durum bu.

Cardonun intercomdan ayrı olarak mikrofon ve hoparlör setleri satılıyor. Alacak olduğunuz cardo modeline uygun seti aldığınızda 2. kaskınızda sadece cihazı taşıyarak kullanabilirsiniz. Örnek olarak linkte Packtalk için seti var.

https://www.hepsiburada.com/cardo-acc00010-packtalk-jbl-audio-ve-mikrofon-set-pm-HBC00001UL7FF
Aradığım cevap bu aslında , sadece cihazı taşıyarak iki kaskta da aynı sistemi kullanmak çok avantajlı olacak. Çok teşekkür ederim

Son konular

Geri
Yukarı